Αυτό είναι το drone τσέπης που έχει κατακτήσει την Ευρώπη και σαρώνει το διαδίκτυο…

0
655
Olivia Έλενα Λάσκαρης

10 Αύγουστος 2020

Αυτό το drone είναι καταπληκτικό… DroneX Pro

Προσπαθήστε να φανταστείτε να έχετε ένα μίνι drone στην τσέπη σας και να το χρησιμοποιείτε με ένα εκατομμύριο τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε, όπου και όποτε θέλετε. Λοιπόν, αυτή η ιδέα είναι πραγματικότητα.

Πρώτα ήταν η κανονική selfie, μετά ήρθε το selfie stick και τώρα η εξέλιξη της selfie είναι εδώ.

Κανείς δεν ξέρει από που ξεκίνησε, αλλά χιλιάδες άνθρωποι αρχίζουν να ανεβάζουν selfies τραβηγμένες από απίστευτες γωνίες. Τις μοιράζονται στα social media και ΟΛΟΙ θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Τώρα αυτό το νέος είδος selfie είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Οποιοσδήποτε μπορεί να χειριστεί αυτό το Drone πανεύκολα!

Για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς;

Είναι το νέο Drone X Pro, ένα ολοκαίνουργιο είδους drone που ακόμα και αρχάριοι μπορούν να οδηγήσουν με ακρίβεια. Το να τραβήξεις selfie με το Drone X Pro είναι πανεύκολο.

Το Drone X Pro κατασκευάστηκε από δύο Γερμανούς επιστήμονες που λaτρεύουν τα drones. Βρήκαν ότι τα περισσότερα drones που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ογκώδης, βαριά και δύσχρηστα.

Έτσι, κατασκεύασαν ένα πολύ ελαφρύ και φορητό drone που μπορείτε να παίρνετε οπουδήποτε μαζί σας, χωρίς να στερηθείτε τα βασικά πλεονεκτήματα των HD drones που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι πανεύκολο στον χειρισμό και μπορεί να κάνει ζωντανές εγγραφές υψηλής ανάλυσης απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ο κόσμος το χρησιμοποιεί για «τις απόλυτες selfies» – τα αποτελέσματα είναι φανταστικά…

Πώς λειτουργεί;

Μείναμε έκπληκτοι πόσο εύκολο είναι να το σετάρετε. Πρώτα κατεβάζετε την εφαρμογή του drone (διαθέσιμη σε IOS και android).

Μόλις τελειώσετε με την εγκατάσταση απλά τοποθετήστε την μπαταρία στο drone σας και τρέξτε την εφαρμογή. Σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα το drone θα είναι έτοιμο για απογείωση. Έχει γίνει απίστευτη δουλεία στον χειρισμό του drone από τους κατασκευαστές.

Μόλις βρεθείτε στον αέρα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κάμερα. Μπορείτε να βγάλετε τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Δημιουργήστε βίντεο από σχεδόν αδύνατες γωνίες και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις πιο ωραίες selfies!

Δείτε το Drone X Pro σε δράση στο βίντεο παρακάτω:

Πόσο κοστίζει?

Αυτό θέλουμε όλοι να γνωρίζουμε, σωστά; Φαντάστηκα ότι θα κόστιζε 300€ με 400€, αλλά έκανα λάθος. Το πωλούν για 99€ (προσφορά περιορισμένης διάρκειας), που είναι εξαιρετικά φθηνό για ένα drone αυτής της ποιότητας!

Πώς να αγοράσετε ένα DroneX Pro

Αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο. Μπορείτε να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα.

Τί κάνει αυτό το drone τόσο ιδιαίτερο;

Τα βασικά πλεονεκτήματα του DroneX Pro είναι η φορητότητα, η ευκολία χρήσης, η κάμερα HD και η τιμή.

Αυτό το drone είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα smartphone. Σε συνδυασμό με τους πτυσσόμενους έλικες, έχετε το πιο φορητό drone στον κόσμο. Θα χωράει σε κάθε τσέπη ή σακίδιο!

 

Μπορούν πραγματικά όλοι να πετάξουν αυτό το drone! Τα χειριστήρια του σχεδιάστηκαν για την τελειότητα. Έχει επίσης απίστευτες δυνατότητες. Δεν χρειάζεται να εστιάζετε στο ύψος, απλά κατευθυνθείτε και απολαύστε την πτήση σας!

Ένα drone με αυτό το όνομα έρχεται προφανώς με μια κάμερα υψηλής ποιότητας. Το DroneX Pro είναι ιδανικό για λήψη εκπληκτικών εικόνων και βίντεο.

Όταν η πτήση είναι τόσο εύκολη, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών. Τραβήξτε τη φύση, φίλους και ακόμη και τον εαυτό σας σε εκπληκτική ποιότητα!

Και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αναφέρει ότι το drone είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS, το οποίο το καθιστά πολύ ελαφρύτερο και ισχυρότερο.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, η τιμή είναι πολύ χαμηλή. Λιγότερα από 100€ για ένα drone αυτής της ποιότητας. Αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη αναλογία τιμής-ποιότητας για drone!

φωτογραφιών. Τραβήξτε τη φύση, φίλους και ακόμη και τον εαυτό σας σε εκπληκτική ποιότητα!

Συμπέρασμα: Αξίζει;

Ένα τόσο υψηλής ποιότητας drone για αυτή τη χαμηλή τιμή προφανώς σημαίνει ναι! Απλά σκεφτείτε όλες τις εκπληκτικές εικόνες και τα βίντεο που μπορείτε να βγάλετε με το DroneX Pro. Ακόμα και μόνο η διασκέδαση του να πετάς ένα drone το κάνει να αξίζει τον κόπο!

Πώς να αποκτήσετε ένα DroneX Pro;

Τώρα που γνωρίζετε αυτό το εκπληκτικό νέο drone, και αν βρίσκεται ακόμα σε απόθεμα, να πως μπορείτε να το αποκτήσετε:

1) Παραγγείλετε το DroneX Pro από την επίσημη ιστοσελίδα.

2) Κατεβάστε την εφαρμογή Drone (Android & iOS) και συνδεθείτε στο drone.

3) Ξεκινήστε να βγάζετε εκπληκτικές selfies!

Είναι τόσο απλό!

 

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εάν παραγγείλετε τώρα, θα λάβετε επιπλέον 50% έκπτωση

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Σημαντική διευκρίνιση! Ο ιστότοπος είναι ιστότοπος μάρκετινγκ μόνο για διαφημιστικούς σκοπούς. Οι κάτοχοι ιστότοπων λαμβάνουν προμήθεια για κάθε αγορά που πραγματοποιείται από τις εταιρείες που εμπορεύονται. Η ευθύνη για την ποιότητα και την προμήθεια του προϊόντος βαρύνει την εταιρεία από την οποία αγοράστηκε το προϊόν και οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου δεν ευθύνονται για άμεσες ή έμμεσες ζημιές. Σε περίπτωση προβλημάτων και αποτυχιών, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας από την οποία αγοράσατε το προϊόν – για να διευκρινίσετε αμφιβολίες και ερωτήσεις ο ιστότοπος είναι μια αγορά. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ιδιοκτήτης έχει νομισματική σύνδεση με το προϊόν και τις υπηρεσίες που διαφημίζονται στον ιστότοπο. Ο κάτοχος λαμβάνει πληρωμή κάθε φορά που αναφέρεται ένας ειδικός δυνητικός πελάτης, αλλά αυτό είναι το εύρος της.

ADVERTISING DISCLOSURE: This website and the products & services referred to on the site are advertising marketplaces. This website is an advertisement and not a news publication. Any photographs of persons used on this site are models. The owner of this site and of the products and services referred to on this site only provides a service where consumers can obtain and compare.

Contact Us | Terms & Conditions | Privacy Policy

© 2020 All Rights Reserved.