Få ProperFocus Syn med De Revolutionære NYE Læsebriller Der Gør Underværker Både Tæt På og Langt Væk

0
25979

ProperFocus

Træt af at anstrenge øjnene når du skal læse på din telefon eller bærbare? Træt af at du ikke rigtig kan se folk, dyr og ting længere væk?

De fleste af os har udfordringer med synet på den ene eller den anden måde. Nogle er nærsynede, andre er langsynede og endnu flere har bygningsfejl som gør at alting bliver sløret.

Og for at gøre tingene endnu værre bliver vores syn også dårligere med alderen. Hvad du kunne se klart for 10-15 år siden er sløret og svært at se i dag.

De fleste mennesker burger tusindvis af kroner på briller med styrke og kontaktlinser. Vi tager fri fra arbejde for at gå til en optiker eller øjenlæge. Det er dyrt og ofte ubehageligt.

Optikeren får dig til at se igennem en masse forskellige linser og dechifrere diagrammer, hvilket gør at du går derfra med hovedpine og færre penge på kontoen.

ProperFocus er den Bedste Nye Innovation inden for Synskorrektion

Disse bemærkelsesværdige, men ikke dyre, læsebriller er fuldt ud JUSTERBARE. Du skal bare skrue på de små knapper på siden af glassene for at justere forstørrelsen.

Det tager kun få sekunder at justere så brillerne har den perfekte forstørrelse til læsning og håndarbejde. Skru så igen for at se ting på afstand med total skarphed.

Husk på at vi får et perfekt klart, skarpt, detaljeret, farvekorrekt syn med bare et enkelt par ProperFocus briller til en overkommelig pris.

De er fremstillet af ultraholdbare letvægtsmaterialer, der tåler masser af daglig brug. Polycarbonat-linserne er hårde og ridsefaste. Jeg ville ikke tøve med at opbevare disse i handskerummet i min bil, så de er nemme at hive frem for at læse en medicinflaske, tjekke en kvittering med småt tryk og tydeligt se meddelelser på min telefon uden nogen problemer overhovedet.

Så bruger jeg de små drejeknapper på siderne af glassene for at få tilpasset forstørrelse til fjerne objekter. Nu ser jeg bygninger i det fjerne, fugle der flyver, og min søn der vinker til mig fra skolegården flere blokke væk.

Kæmpe Forbedring I Forhold Til Dyre Tri-Fokaler

Indtil nu har du været nødt til at gå til optikeren for at blive udstyret med et smukt par tri-fokaler for tydeligt at se tæt på, mellemafstand og langt væk. Det koster dig ikke bare flere tusind kroner, du har også måttet vente i en uge eller to for at få dine briller og derefter bruge et par dage eller uger at træne dine øjne til at bruge dem.

Selv efter at have kæmpet gennem justeringsperioden finder MANGE mennesker aldrig bi-fokaler og tri-fokaler komfortable. At skulle vippe dit hoved op og ned for at se tingene er akavet, og helt ærligt, får mig til at føle mig som den gamle mand, jeg er LOL.

Jeg fandt, at ProperFocus justerbare fokuslæsebriller var et frisk pust. Med et par kan du KLART se en detaljeret visning både tæt på og langt væk. Det er den overkommelige synskorrektion, de fleste af os har brug for, for et mere givende liv.

Ideelle Læsebriller

Langt det største behov for briller er til læsning. Trykt tekst kan virke sløret og vanskeligt at tyde. Du er nødt til at holde siden tæt på, anstrenge, gnide øjnene, trække vejret dybt, så du måske kan begynde at læse det med småt.

Tidligere gik mange mennesker på apoteket og købte flere par billige læsebriller. Du valgte blandt brillerne der var på lager for at finde nogle der gjorde dit syn lidt klarere. Du tog dem hjem, efterlod dem i nærheden af steder, hvor du ofte var nødt til at læse ting – køkkenet, kontoret, natbordet – prøvede derefter at finde dem, når du skulle læse noget.

Læsebriller fra apoteker og supermarkeder er en ufuldkommen løsning. De går let i stykker, passer aldrig helt rigtigt og ser sjældent godt ud.

Med ProperFocus kan du få en perfekt tilpasset forstørrelse ved blot at justere de små knapper på enderne af stellet. Det tager mig bogstaveligt talt 2 sekunder at fokusere på en trykt side, etiket, bærbar skærm eller telefon.

Hjælper Med At Reducere Overbelastning Af Øjnene

Jeg behøver ikke at fortælle dig om hovedpine og belastning af øjnene, kommer når man konstant kniber øjnene sammen. Efter en session med arbejde på min bærbare computer, telefon eller læsning i en bog – er mine øjne altid ømme, og jeg kan mærke at der er en hovedpine på vej.

Selv med receptpligtige briller kæmper jeg med at læser. Den skinbarlige sandhed er, at de fleste af os ikke får vores receptbriller opdateret næsten ofte nok. Hvis det er et par år siden, du fik dine briller, er de sandsynligvis forældede og giver dig ikke længere den rigtige forstørrelse.

Jeg bruger ProperFocus for at få en meget overkommelig korrekt forstørrelse. Det er den enkle, ubesværlige måde at se klart uden at skulle bruge tusinder af kroner hos optikeren.

Perfekt til Koncerter, Sport og Rejser

Det er nemt at indstille til skarpt, klart syn til lang afstand med ProperFocus-briller. Jeg bruger dem ofte til fodboldkampe og ved en stor udendørs koncert for tydeligt at se bandet. Sørg for at tage dem med i bilen, når du tager på ture til nationalparker eller til landlige udflugter. Du kan se stederne så meget mere tydeligt.

Du Er Nødt Til At Prøve ProperFocus

Få dit par ProperFocus-briller og se selv, hvor lette og effektive de er. Lige nu får du rabat i et begrænset tidsrum. Disse bliver hurtigt dine justerbare yndlingslæsebriller. Du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har levet uden dem.

OPDATERING: Virksomheden kører i øjeblikket et specielt udsalg. Du får store rabatter, hvis du køber ProperFocus online i dag, kun fra deres officielle hjemmeside her.

Ansvarsfraskrivelse: ProperFocus er IKKE beregnet til at erstatte receptpligtige briller eller øjenundersøgelser. Brillerne korrigerer ikke bygningsfejl. De bør ikke bæres til højrisikoopgaver (kørsel eller betjening af tunge maskiner).

OPLYSNING OM MARKEDSFØRING: Dette websted er en markedsplads. Derfor skal du vide, at ejeren har en monetær forbindelse til det produkt og de tjenester, der annonceres på webstedet. Ejeren modtager betaling, hver gang et kvalificeret lead bliver henvist, men det er omfanget af det.

© 2020 All Rights Reserved.